Veelgestelde vragen

Welke betaalmogelijkheden zijn er?

Er zijn twee betaalmogelijkheden bij Spik & Span:

Je kunt er ten eerste voor kiezen om via de website te betalen tijdens het plaatsen van een boeking, hiervoor kun je onder andere iDeal, Creditcard, Paypal en Sofort gebruiken.


Ten tweede kun je ervoor kiezen om op locatie te pinnen, dat betekent dat je pas afrekent via een pinautomaat wanneer een van onze autospecialisten je auto komt ophalen. 

 

Welke maximale hoogtes kunnen door de carwash?

Voor de carwashes waar wij gebruik van maken geldt een maximale washoogte van 2,05 meter.

 

Zijn er auto’s die niet door de wasstraat mogen?

Helaas wel, er zijn namelijk geen open pick-ups toegestaan in de wasstraat. Daarnaast mogen auto's met een imperiaal (bagagedrager) niet door de wasstraat. Let bovendien goed op bij het invoeren van je kenteken tijdens het bestelproces, er zijn namelijk bepaalde auto's, zoals een Citroën Cactus, die niet gewassen kunnen worden in de carwash.

 

Kan ik mijn Cabrio laten wassen?

Ja dat kan zeker. Bij een softtop adviseren wij de Spik & Span-behandeling om je auto te wassen. Bij de premiumbehandeling krijgt je auto een polishlaag, deze is niet altijd geschikt voor softtops.

 

Hoe wordt mijn auto gewassen?
Er zijn twee typen behandelingen beschikbaar:

1. De Spik & Span-behandeling
Je auto wordt op de gewenste locatie door een van de autospecialisten van Spik & Span opgehaald. Daarna wordt je auto met het standaard wasprogramma (wassen, drogen, velgen) van desbetreffende carwash gewassen. Vervolgens maakt de autospecialist van Spik & Span het interieur van je auto schoon. Onder het interieur worden de volgende acties verstaan: De ramen schoonmaken, het dashboard schoonmaken, de auto grondig stofzuigen, de dorpels/deurstijlen schoonmaken, de matten stofzuigen en de kofferbak stofzuigen. 

2. De premiumbehandeling
Je auto wordt op de gewenste locatie door een van de autospecialisten van Spik & Span opgehaald. Daarna wordt je auto met een premium wasprogramma (wassen, drogen, velgen, onderkant wassen, aanbrengen polishlaag) van desbetreffende carwash gewassen. Vervolgens maakt de autospecialist van Spik & Span het interieur van je auto schoon. Onder het interieur worden de volgende acties verstaan: De ramen schoonmaken, het dashboard schoonmaken, de auto grondig stofzuigen, de dorpels/deurstijlen schoonmaken, de matten stofzuigen en de kofferbak stofzuigen.

Let op: Hardnekkig vuil zoals vlekken in de bekleding worden niet verwijderd door de medewerkers van Spik & Span. Daarnaast dient de auto leeg te zijn. Op de plekken waar nog spullen staan wordt er, om misverstanden te voorkomen, niet schoongemaakt. 

Waar wordt mijn auto gewassen?
Spik & Span werkt samen met verschillende carwashes in verschillende gebieden. Om te controleren of jouw auto al dan niet gewassen kan worden in een van deze gebieden, doe je de postcodecheck op de homepage van onze website. Wanneer je je postcode hebt ingevoerd zie je direct bij welke carwash je auto gewassen zal worden. Momenteel werken wij samen met Hanex Carwash in regio Oss, Heesch & Veghel en werken wij samen met Q-wash voor regio Den Bosch. 

 

Waarom kun je 's-avonds in de winter niet meer boeken?
Wanneer de klok terug gezet wordt op de wintertijd kun je nog maar tot 18:00 uur boeken. Dit vanwege de korte openingstijden van de carwashes waar wij gebruik van maken. Zij sluiten in de winter eerder hun deuren, dus wij helaas ook. 


Moet ik mijn persoonlijke spullen uit de auto halen voordat jullie hem op komen halen?
Ja, haal altijd je persoonlijke spullen uit je auto. Het kan namelijk zo zijn dat er tijdens het stofzuigen iets verloren gaat. De autospecialisten van Spik & Span maken dan ook niet schoon op plekken waar nog persoonlijke eigendommen liggen. Daarnaast adviseren wij voor degenen met een demontabele radio om deze altijd uit de auto te halen. Zo kan er ook nooit iets misgaan tijdens het schoonmaken. 

"Mijn auto ziet er netjes uit voor herhaaling vatbaar" door A Hendriks, donderdag 14 juni 2018
"Precies volgens planning netjes schoon gezogen en goed gewassen" door Nico van Nuland, dinsdag 22 mei 2018
"Top service en netjes ruim binnen de tijd weer terug." door J van Os, donderdag 8 maart 2018
"Fantastische communicatie en super schone blinkende auto!" door Mia Martens, vrijdag 23 maart 2018
"Thx! erg fijn weer in schone auto op pad te gaan" door Remko Hummels, woensdag 14 november 2018
"Top gedaan, heel blij mee. Schoon van binnen en van buiten." door Els van Asperen, woensdag 31 oktober 2018
"Auto ECHT spik en span. Groen tussen ruiten weg, velgen blinken en binnenkant helemaal schoon. Voor mij voor herhaling vatbaar." door Carli Schaeps, maandag 13 augustus 2018
"Netjes op de afgesproken tijden opgehaald en weer thuisgebracht. Klantvriendelijk medewerkers." door Jennifer Van Oirschot, woensdag 17 oktober 2018
"Mijn auto zag er weer spik en span uit! Complimenten!!" door Mandy Muller, woensdag 25 april 2018
"Super chill! Terwijl mijn auto gewassen werd ben ik mooi worstenbroodjes op de markt wezen halen!" door Rody Vd Hurk, zaterdag 19 januari 2019