Veelgestelde vragen

Is het mogelijk om contant te betalen?

Helaas niet, om het gehele proces zo snel mogelijk te laten verlopen regelen we de betaling vooraf.

 

Welke maximale hoogtes kunnen door de carwash?

Voor de carwashes waar wij gebruik van maken geldt een maximale washoogte van 2,05 meter.

 

Zijn er auto’s die niet door de wasstraat mogen?

Helaas wel, er zijn namelijk geen open pick-ups toegestaan in de wasstraat. Daarnaast mogen auto's met een imperiaal (bagagedrager) niet door de wasstraat. Let bovendien goed op bij het invoeren van je kenteken tijdens het bestelproces, er zijn namelijk bepaalde auto's, zoals een Citroën Cactus, die niet gewassen kunnen worden in de carwash.

 

Kan ik mijn Cabrio laten wassen?

Ja dat kan zeker. Bij een softtop adviseren wij de Spik & Span-behandeling om je auto te wassen. Bij de premiumbehandeling krijgt je auto een polishlaag, deze is niet altijd geschikt voor softtops.

 

Hoe wordt mijn auto gewassen?
Er zijn twee typen behandelingen beschikbaar:

1. De Spik & Span-behandeling
Je auto wordt op de gewenste locatie door een van de autospecialisten van Spik & Span opgehaald. Daarna wordt je auto met het standaard wasprogramma (wassen, drogen, velgen) van desbetreffende carwash gewassen. Vervolgens maakt de autospecialist van Spik & Span het interieur van je auto schoon. Onder het interieur worden de volgende acties verstaan: De ramen schoonmaken, het dashboard schoonmaken, de auto grondig stofzuigen, de dorpels/deurstijlen schoonmaken, de matten stofzuigen en de kofferbak stofzuigen. 

2. De premiumbehandeling
Je auto wordt op de gewenste locatie door een van de autospecialisten van Spik & Span opgehaald. Daarna wordt je auto met een premium wasprogramma (wassen, drogen, velgen, onderkant wassen, aanbrengen polishlaag) van desbetreffende carwash gewassen. Vervolgens maakt de autospecialist van Spik & Span het interieur van je auto schoon. Onder het interieur worden de volgende acties verstaan: De ramen schoonmaken, het dashboard schoonmaken, de auto grondig stofzuigen, de dorpels/deurstijlen schoonmaken, de matten stofzuigen en de kofferbak stofzuigen.

Let op: Hardnekkig vuil zoals vlekken in de bekleding worden niet verwijderd door de medewerkers van Spik & Span. Daarnaast dient de auto leeg te zijn. Op de plekken waar nog spullen staan wordt er, om misverstanden te voorkomen, niet schoongemaakt. 

Waar wordt mijn auto gewassen?
Spik & Span werkt samen met verschillende carwashes in verschillende gebieden. Om te controleren of jouw auto al dan niet gewassen kan worden in een van deze gebieden, doe je de postcodecheck op de homepage van onze website. Wanneer je je postcode hebt ingevoerd zie je direct bij welke carwash je auto gewassen zal worden. 

 

Waarom kun je 's-avonds in de winter niet meer boeken?
Wanneer de klok terug gezet wordt op de wintertijd kun je nog maar tot 18:00 uur boeken. Dit vanwege de korte openingstijden van de carwashes waar wij gebruik van maken. Zij sluiten in de winter eerder hun deuren, dus wij helaas ook. 

"Een woord: Geweldig" door Cory Van Der Heijden, dinsdag 28 augustus 2018
"Mijn auto is weer al s nieuw; dank je wel!" door Christine Salters, donderdag 18 oktober 2018
"heel schoon en snel gedaan" door Carolien Brands, maandag 16 april 2018
"Top gedaan!.." door Jolanda Maas, maandag 25 juni 2018
"Auto netjes gepoetst door roel ik ben weer blij met een schone auto." door Jo-ann Van Collenburg, dinsdag 25 september 2018
"Top gedaan, heel blij mee. Schoon van binnen en van buiten." door Els van Asperen, woensdag 31 oktober 2018
"Ik ben er erg blij mee👍" door Nita Schuurmans, donderdag 21 juni 2018
"Ben zeer tevreden ziet er goed uit" door R0b Bos, woensdag 20 juni 2018
"Goede service en auto was weer blinkend schoon" door Eugenie Heijmans, donderdag 9 augustus 2018
"Vriendelijk en betrouwbaar personeel, hartstikke tevreden!" door Joop, dinsdag 20 februari 2018